Scroll to top

Co-coaching

Goede samenwerking voor de beste resultaten

'tijdens mijn opleiding voor Coach Practitioner heb ik het voorrecht gehad om begeleiding te mogen krijgen van Joris Tideman en Eric de Waard. Door steeds de juiste persoonlijke snaar te raken wisten zij mij vooral veel zelfinzicht te geven maar heb ik ook vooral nog meer plezier in het coachen gekregen...'

— Stephan Ernst

Co-coaching

Goede samenwerking voor de beste resultaten

Als teamcoach werk ik zo veel mogelijk in co-coaching. Dit betekent dat ik samen met een tweede coach het teamproces en de sessies begeleid. Dit geeft het team een tweede perspectief, aanvullende kwaliteiten & meer verrijkende inzichten. Voor mij is samenwerking steeds belangrijker geworden, omdat ik en mijn opdrachtgevers de meerwaarde ervan ervaren. Die weegt telkens ruimschoots op tegen de extra kosten.

Samenwerken doe je niet zomaar. Het kost tijd & aandacht om goede partners te vinden en elkaar te begrijpen en waarderen in verschillen. Hey, dat lijkt wel een beetje op wat wij doen als teamcoaches 🙂

 

 

Cindy Boschman

Cindy windt nergens doekjes om. Wat je krijgt is volledig oprecht en zonder schroom. Alles om de gewenste verandering in gang te zetten.

Eric de Waard

Een scherpe systemische blik. Haalt mensen daarmee direct terug naar waar het hier & nu over gaat in relatie tot wat je meeneemt uit een verleden. Confronterend & accepterend.

Birte Reinaerts

Sterk kan ook zacht zijn. Doelgericht en helder. Birte wil doorgronden en laat je niet los voordat dit is gelukt.

Monte Königs

Op zoek naar het narratief dat jij over jezelf en je team hebt gemaakt. En hoe dit je stimuleert en wellicht belemmert. Sterke verteller & verfijnd luisteraar.

Anja van Baarsen

Creatief & energiek. Ziet altijd nog een andere mogelijkheid als je dacht dat alles al op tafel was.

Bettine van Delden

Bettine weet een harmonieuze stijl te combineren met heel concrete interventies. Ze geeft de groep veel regie en pakt die moeiteloos terug als dat beter is voor het proces.

Lieke van Bers

Liefdevol, enthousiast & meegaand. Niet gehinderd door ego kan zij een groep de hoofdrol laten spelen. Zo komt die groep maximaal toe aan het eigen leerproces. Lieke geeft vertrouwen en boezemt dat ook in.

Joris Tideman

Hey, dat lijk ik zelf wel. Klopt, ben ik ook 🙂 Lees maar lekker op de over mij pagina of LinkedIn verder als je dat niet al deed.

``Joris has facilitated a series of workshops with our entire team, focused on clear leadership and how our teams can work better together. It has always been very insightful and the tools and processes Joris has communicated to us are still in use. I would recommend anyone to try out one of his sessions to make your teams better.``

— Georgios Athanassiadis

Managing Partner at Your Majesty Amsterdam