Scroll to top
gif-joris tideman

Dit ben ik, Joris

Personal coach & Teamcoach

De naam van mijn bedrijf kan je op twee manieren interpreteren; ‘Joris Ontwikkelt anderen’ en ‘Joris Ontwikkelt zichzelf’. Ik ben namelijk continu zowel bezig met de ontwikkeling van de mensen met wie ik werk als met die van mezelf. Zoals iedere goede relatie in staat is om je steeds meer over jezelf te leren, zo is mijn werk dat ook. En dat vind ik prachtig. Een onuitputtelijke bron van reflectie en ontwikkeling. Het maakt dat ik me gelijktijdig gretig en nederig voel.

Hieruit spreekt veel over mijzelf. Ik ben leergierig, energiek, gedreven & ondernemend. Gelukkig heb ik steeds meer geleerd om ook te kunnen genieten van een rustiger tempo.

In mijn werk maak ik ook gebruik van mijn oplossingsgerichte, empathische en analytische vaardigheden. En wat ik van mijn oma mee heb gekregen: schoonheid en verwondering. Er is zo veel schoonheid te vinden als je weet te zoeken en open staat voor verwondering.

De laatste jaren stonden voor mij in het teken van een groeiend (zelf)bewustzijn. Dat maakt dat ik steeds meer afleg wat mij niet meer past; een verruimende en verrijkende ontwikkeling.

Waar ik vrijwel altijd van geniet is een wandeling, koken, squashen, museumbezoek of een goed boek (de laatste tijd veel science ficiton).

Joris Tideman

Gratis kennismaking

Wil je me beter leren kennen voordat je met me aan het werk gaat? Boek dan een gratis telefonisch spreekuur.