Scroll to top

Wandelcoaching

Naar waar je wil zijn

“De ochtend wandelsessie met Joris was voor mij een perfecte combinatie van prachtige natuur en ruimte voor diepgang. Inzichten werden afgewisseld door eekhoorns en reeën op het pad. Zijn aanpak past perfect in deze setting!”

— Marcel

Eigenaar videoproductie bedrijf

Wandelcoaching

Wandelcoaching is een heerlijke manier om lichaamsbeweging te combineren met verdieping. De natuur heeft een gezonde en rustgevende werking en de cadans van wandelen helpt het denken. Na een wandelsessie heb je nieuwe inzichten en meer energie.

“Joris heeft me meegenomen voor een sessie tijdens een vroege ochtend wandeling. In de eerste warme zonnestralen, ontwakende natuur, en frisse lucht, heeft hij me enorm geholpen om, onder het genot van een kop koffie, met vriendelijke en gerichte vragen helderheid in mijn gedachten te brengen. Ook al was het maar een uurtje, het was genoeg om inzicht te krijgen in een aantal zaken die me dwars zaten en wat ik er bij terugkomst na de wandeling aan kon doen. Goed begin van de dag!”

— Cornelis Arie Plet

Power Engineer / Principal Consultant DNV GL

Gezond en zinvol de dag starten.

Wandelen doe ik al vanaf zes uur in de ochtend, voor dag & dauw. Voordat je aan het werk gaat of de kids naar school brengt heb je dan al je heerlijke ronde door het bos gehad.